read now

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ: Ραντεβού απόψε στο Άλσος Γουδή

Ραντεβού απόψε στο Άλσος Γουδή ( BETA)


 BETA
 Όμορφες μουσικές, νέες ιδέες, τραπεζάκια για να γνωριστούμε ή να ξανασυναντηθούμε, γεύσεις από κουζίνες του κόσμου: Η μεγάλη ώρα του Φεστιβάλ των Νέων του όλου ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε! Αρχίζει σήμερα, στο Άλσος Γουδή (μετρό Εθνική Άμυνα), και μας υπόσχεται ένα τριήμερο που ενώ θα ξεχαστούμε από τις ασχήμιες της άγριας εποχής που ζούμε, θα βγούμε πιο έτοιμοι και δυνατοί να τις αντιμετωπίσουμε.

Απόψε θα έχουμε τη δυνατότητα στις τρεις μουσικές σκηνές να απολαύσουμε, μεταξύ άλλων, την Ελένη Βιτάλη (κεντρική σκηνή), τους Baildsa (εναλλακτική) και Γ. Λεμπέση (ρεμπέτικη / λαϊκή). Επίσης, θα γίνει ανοιχτή συνέλευση των Νέων με εκπροσώπους σωματείων επισφαλώς εργαζομένων και ανέργων - θα παρέμβει η βουλευτίνα του σχήματος Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει αύριο στις 8.30 μ.μ., σε εκδήλωση για την Αριστερά του 21ου αιώνα. Μαζί του στο πάνελ ο γνωστός μας από τη δράση του για την κατάργηση του χρέους του Τρίτου Κόσμου και από τον έλεγχο του χρέους του Ισημερινού Ερίκ Τουσέν και ο Lisardo Suarez Fernandez, συνδικαλιστής ανθρακωρύχος που συμμετείχε στον συγκλονιστικό αγώνα των Ισπανών ανθρακωρύχων.
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ επώνυμα σχόλια δημοσιεύονται !