read now

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Συνδημότισσες και συνδημότες

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες των τραγικών αποτελεσμάτων που συσσωρεύει στην κοινωνία μας το "success story" του μνημονίου και η κυβερνητική αδιέξοδη στρατηγική της υποτέλειας  στις απαιτήσεις των δανειστών.

Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του  πανηγυρίζουν για πρωτογενές πλεόνασμα και θεωρούν ότι έχουν επαναφέρει τη χώρα στο φυσιολογικό δρόμο..
Το μόνο πλεόνασμα που έχουμε σήμερα,είναι αυτό της φτώχιας,της πείνας,της απελπισίας.
Οι άγριες περικοπές στην κοινωνική ασφάλιση,στην περίθαλψη,η διάλυση του όποιου κοινωνικού κράτους έχει απομείνει,η φοροεπιδρομή και η εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων οδηγούν την κοινωνία σε χαοτικές καταστάσεις.

Η Κυβέρνηση των Μνημονίων επενδύει στον τρόμο,εμπορεύεται το φόβο της κοινωνίας
και με την αμέριστη στήριξη του μιντιακού κατεστημένου ,επιβάλλει την καταστροφική πολιτική της που όχι μόνο διέλυσε μισθούς,συντάξεις,νοικοκυριά και ανθρώπους αλλά αφάνισε περιουσίες,καταβαράθρωσε την αξία της γης,έκλεισε επιχειρήσεις,διέλυσε πανεπιστήμια και νοσοκομεία και τριπλασίασε την ανεργία.

Σήμερα, χιλιάδες νοικοκυριά στην χώρα μας είναι χωρίς ρεύμα και συνάνθρωποι μας πεθαίνουν από αναθυμιάσεις γιατί δεν έχουν να ζεσταθούν και βάζουν τα μαγκάλια.

Ζωές που σβήνουν στο σκοτάδι,με κομμένο το ρεύμα της ύπαρξης τους...
Οι πρώην "αιώνιοι εχθροί" ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν την συμμαχία των προθύμων.
Πρόθυμοι να εκτελούν τις εντολές των δανειστών και των ντόπιων συμφερόντων.
Σ' ένα κακοστημένο θέατρο αντιδικιών και εικονικών διαπραγματεύσεων με την Τρόικα σιωπούν και παίζουν το κρυφτούλι στο κρίσιμο θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών.

Η ενδοτικότητα της κυβέρνησης Σαμαρά έχει αποθρασύνει την Τρόικα που απαιτεί τους πλειστηριασμούς  οι οποίοι αποτελούν τον Δούρειο Ίππο για ν' αλλάξει χέρια η χώρα,είναι η υπονόμευση και η οριστική κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας.
Τα αρπακτικά " distress funds" καραδοκούν ν ' ανάψει το πράσινο φως η μοιραία και άβουλη κυβέρνηση Σαμαρά.

ΑΥΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.

Ο νέος φόρος στα ακίνητα συνιστά δήμευση της περιουσίας των πολιτών, με την κυβέρνηση να μονιμοποιεί το πάλαι ποτέ «προσωρινό» χαράτσι, εξοντώνοντας φορολογικά τα μεσαία και ασθενέστερα στρώματα, με  βάση εκτιμήσεις αντικειμενικών αξιών που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Και αυτό γίνεται ακόμα  πιο εξοργιστικό και άδικο όταν η κυβέρνηση έμπρακτα δείχνει ότι δεν θέλει να πιάσει τους μεγαλοφοροφυγάδες και να ελέγξει τις off shore εταιρείες.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια μεγάλη μεταρρύθμιση:
Να κάνουμε παρελθόν ,να τελειώσουμε το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Να αποκαταστήσουμε το κοινωνικό έλλειμμα,το έλλειμμα δημοκρατίας.
Η ανοικοδόμηση και η αναγέννηση αυτού του τόπου από την οικονομική,παραγωγική και κοινωνική ερήμωση που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση Σαμαρά,οι ανάλγητες καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα Μνημόνια,δεν είναι υπόθεση ενός μόνο κόμματος η μιας κυβέρνησης.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Σε αυτή τη συνολική επίθεση απαιτείται μια καθολική αντίσταση από σήμερα, πολύ πιο πριν φτάσουμε στους πλειστηριασμούς και τις εκτελέσεις τους.
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ STOP ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΎΣ.
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΝΗΤΟΥ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, (Νομική Ομάδα Πολιτών ενάντια στα Χαράτσια και τους Πλειστηριασμούς), ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ,ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,( Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής)

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ επώνυμα σχόλια δημοσιεύονται !