read now

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μαζικότατη η πορεία



Αλ. Τσίπρας: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, φάρος στο δρόμο προς τη δημοκρατία

Αλ. Τσίπρας: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, φάρος στο δρόμο προς τη δημοκρατία
"Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο προς τη δημοκρατία, την ελευθερία, την ανεξαρτησία" τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο μήνυμά του για την επέτειο του Πολυτεχνείου που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα δεχθεί καμία συμφωνία ερήμην του λαού και με το χρέος στο ράφι (Video)

Παπαδημητρίου Νίκος
Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα δεχθεί καμία συμφωνία ερήμην του λαού και με το χρέος στο ράφι (Video)
Αυστηρό μήνυμα σε κυβέρνηση και τρόικα έστειλε από τη Μαδρίτη και το ιδρυτικό συνέδριο των Podemos, ο Αλέξης Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δε πρόκειται να αποδεχτεί καμία συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα καμία συμφωνία, με το δημόσιο χρέος στο ράφι» προειδοποίησε, ενώ ζήτησε εκλογές γιατί...


Π. Σκουρλέτης: Το σκληρό πρόσωπο της τρόικας είναι του κ. Σαμαρά (Video)
«Αυτό το σκληρό πρόσωπο της τρόικας, είναι το σκληρό πρόσωπο του κ. Σαμαρά» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης αναφερόμενος στο χθεσινό άρθρο του πρωθυπουργού που καταλήγει στον επίλογο ότι «το χρέος είναι βιώσιμο».



Τελεσίγραφο Κομισιόν για ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ψάχνεται η κυβέρνηση
«Ανταλλάσσεται αλληλογραφία, συζητάμε ακόμα». Έτσι απαντούν από το υπουργείο Οικονομικών στην ερώτηση, πότε αναμένεται να επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα. Η Κομισιόν, ωστόσο, απέστειλε τελεσίγραφο για ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Αύριο τα ξαναλένε Σαμαράς - Βενιζέλος, στον Παπούλια ο Χαρδούβελης.


Δημ. Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση είναι τελειωμένη
“Η κυβέρνηση είναι τελειωμένη” δηλώνει χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημ. Παπαδημούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ επώνυμα σχόλια δημοσιεύονται !