read now

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου

Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου

Συγκέντρωση την Κυριακή 10/11 στο Σύνταγμα στις 18.00

Την ώρα που θα συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην τρόικα, αντίστασης στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει ακάθεκτη τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας, την απαξίωση του Συντάγματος και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου παρά τις προεκλογικές αλλά και μετεκλογικές της δεσμεύσεις. Ήδη προετοιμάζει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέα φοροεπιδρομή, κατασχέσεις ακόμη και πρώτης κατοικίας. Έκλεισε την ΕΡΤ με Πράξη

Νομοθετικού Περιεχομένου, χωρίς καν να κυρωθεί από τη Βουλή, με μόνο στόχο την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, θυσία στις μνημονιακές δεσμεύσεις. Προσπάθησε να σπάσει την επί πέντε μηνών ηρωική αντίσταση των εργαζομένων στην ΕΡΤ με νυχτερινές βίαιες επεμβάσεις και ΜΑΤ. Η αντίσταση, όμως, του λαού όχι μόνο δεν κάμπτεται αλλά ενισχύεται! Η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνη για τον τόπο! 

Φτάνει πια! Σταματάμε την καταστροφή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 Καλούμε όλους τους εργαζομένους, ανέργους, νέους και συνταξιούχους, όλο τον λαό του Δήμου μας σε συλλαλητήριο ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ την Κυριακή 10/11 και ώρα 18:00 στο Σύνταγμα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 4:00 μμ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6977885352

ΕΩΣ ΕΔΩ!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ επώνυμα σχόλια δημοσιεύονται !