read now

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Η υποτελής και δέσμια της τρόικας συγκυβέρνηση ,των Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου.συνεχίζει την αδιέξοδη  και απάνθρωπη πολιτική που τώρα απαιτεί και  νέες ανθρωποθυσίες .
  Απάνθρωπη, επειδή 12.500 συνάνθρωποί μας θα βρεθούν χωρίς δουλειά.  Αδιέξοδη, επειδή θα έχει αποτέλεσμα χιλιάδες άλλοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, να βρεθούν στην ανεργία, λόγω του οικονομικού «ντόμινο» που θα επιφέρει η νέα μείωση της αγοραστικής δύναμης στη χώρα μας.  
Όμως, τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής Σαμαρά και Βενιζέλου, χτυπούν και το Δήμο μας.  Μετά από την επιχειρούμενη υποβάθμιση της Παιδείας, έβαλαν στο στόχαστρο και την ασφάλεια των παιδιών μας.  Εδώ και χρόνια, οι σχολικοί φύλακες των σχολείων μας, φροντίζουν για την ασφάλεια των μαθητών και των σχολικών κτιρίων.  Η απομάκρυνσή τους,μαζί με τη μείωση του αριθμού των εκπαιδευτικών, παραπέμπει σε οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης της Παιδείας και του Πολιτισμού μας.
Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, καλούμε τους πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους – η πλειοψηφία των οποίων, έτσι κι αλλιώς, δεν έχουν τη δυνατότητα διακοπών – να ενισχύουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων, με στόχο την άμεση απαλλαγή της χώρας μας από την καταστροφική συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.    
Η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών της αποτελεί μονόδρομο για την έξοδο από την κρίση και εγγύηση για τη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ επώνυμα σχόλια δημοσιεύονται !