read now

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Οργάνωσης Λουτρακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ - δημιουργία σταθμών του Προαστιακού

Ενόψει της συζήτησης, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 20/5, του θέματος για την έλευση του Προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, ως Τοπική Οργάνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επισημαίνουμε τα εξής:
-
Συντασσόμαστε απόλυτα με την 303/2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, η οποία είναι και σύμφωνη με τις προτάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών του ΟΣΕ. Η απόφαση προβλέπει τη δημιουργία σταθμών του Προαστιακού, στη διασταύρωση της γραμμής του Ισθμού προς Λουτράκι, και εντός της πόλης του Λουτρακίου, στην οδό Αιγαίου.
-
Καλούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και τους τοπικούς βουλευτές των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση, να πράξουν, επιτέλους, το αυτονόητο καθήκον τους, προς την πόλη του Λουτρακίου. Οφείλουν, ΑΜΕΣΑ, να εντάξουν το έργο προς χρηματοδότηση, σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ήδη υλοποιείται. Υποσχέσεις για ένταξη του έργου σε μελλοντικά χρηματοδοτικά προγράμματα, όχι μόνο μεταθέτουν την ημερομηνία ολοκλήρωσής του, αλλά και θέτουν σε αμφιβολία την προοπτική υλοποίησής του, σε βάρος των συμφερόντων της πόλης μας.
-
Καλούμε το Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, καθώς και τους επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, να παραστούν στη συνεδρίαση, να στηρίξουν την απόφαση 303/2009, και να απαιτήσουν την άμεση υλοποίηση του έργου.
Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της
τοπικής οργάνωσης Λουτρακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ επώνυμα σχόλια δημοσιεύονται !